Георги Милчев-Годжи не пропусна възможност и също захапа наследника в креслото на шефа си. Още на първата си изява пред камерата в началото на годината, Николаос Цитиридис си позволи по сценарии задявка с учиндолеца, а от тогава насам мине, не мине време, ръси по някоя жлъчна реплика с препратка към своя предшественик в праймтайма на Би Ти Ви.

Баскитаристът на “Ку-ку бенд” заяви, че шоуто на Цитиридис е слабо, а от изказването му стана ясно, че смята смешките му за изтъркани и глуповати. “Цитиридис… Хубаво, младо момче, ама това не става така… Оня ден го гледам, пуснали северозападни смешки. И смешката е как се казвало на врачански мравка? Барабиняк… Ха-ха-ха! Колко смешно! Ама то седи нелепо… Много по-трудно е да разсмееш един човек, отколкото да го разплачеш. Конкуренцията е хубаво нещо, обаче когато произведжаш нещо качествено, за да те мотивира да правиш нещо по-добро”, коментира Годжи във видео за “Ютюб”-канала на Тото от “СкандаУ”.

Скечове и цели предавания, посветени на Северозапада, всъщносто отдавна се правят в телевизията на Дългия и Годжи искаше да изтъкне липсата на оригиналност в екипа на Цитиридис и това, че са взаимствали от бившите обитатели на студиото в Би Ти Ви.

Рапърът Тото също “влезе в мача” и разказа защо е отказал да гостува в студиото на Николаос. “Приятели сме от деца. Познавам го от като беше на 15 години, дедметъл барабанист в една група. Звъни ми наскоро телефонът: “Тото да ни дойдеш на гости?”. Викам: “За какво? Нямам нова песен, нямам повод, аз не ходя без причина”. “Тука, искаме да седнете в едни библиотека с книги, и вие с Цитиридис да четете врачански смешки и да казвате врачански думи. Помълчах… И казах да се обадят след малко. Отказах с довода, че това за мен си е патент на друга телевизия и бих се включил там”, преразказа телефонното обаждане от шоуто на гърка Тото.

Предстои да видим дали Цитиридис ще отвърне на паса, който му подаде Годжи. Въпреки, че го раздава широкоскроен, комедиантът е докачлив и обидчив по доста теми. Една от тях, например, е какво пишат медиите за него.