44-годишната Анджелина Джоли, носител на "Оскар", позира гола за декемврийския брой на списание Harper's Bazaar. Част от снимките вече изтекоха в социалните мрежи. Актрисата откровено признава в интервюто си за изданието, че не е била популярна в гимназията, има емоционални рани, обича своя "неспокоен" дух и би живеела в чужбина с децата си, ако не беше бившият й съпруг Брад Пит, който иска те да са в Лос Анджелис.

"Бих искала да живея в чужбина и ще го направя, щом децата ми навършат 18. Точно сега трябва обаче да съм там, където баща им реши да живее", казва Джоли, която преживя тежка раздяла с холивудската звезда. Двамата дълго спориха за правата над децата си, а актрисата даде да се разбере, че Пит е пияница и насилник.

В интервюто тя обръща внимание и здравето на жените - по-специално лечението на рака и открито разказва за собствената си борба с тази болест, оставила видими и неведими белези по нея. "Тялото ми е преживяло много през последното десетилетие, особено през последните четири години, и имам да покажа както видимите, така и невидими белези. Невидимите се борят по-трудно. Животът има много обрати", казва Джоли.