Най-непрежалимата жена за Камен Воденичаров и голяма негова любов от зората на "Ку-Ку" стана един от водещите фотографи в модния бранш. Бившият топ модел Елина Кешишева, за която родния шоумен никога не е криел, че е най-романтичната му връзка, засне последната световна кампания на Диор и предизвика фурор. 

През последните години атрактивната Кешишева действа успешно като фотограф, а най-големия й удар е да реализира  пролетно-лятна кампания на френската модна къща. Поразяващите кадри обиколиха най-големите световни модни форуми и сайтове, където критици остават зашеметени от работата на българката, както и от тоалетите на луксозния бранд. Критиците дори сравниха нейните творения с картини на италианския художник Караваджо, който умело използва светлосенките, за да пресъздаде перфектния момент.

Кампанията на Dior пред обектива на Елина Кешишева.

От Dior споделят, че чрез тази кампания искат да покажат големите постижения на изкуството в различните негови форми - от Вирджиния Улф до колажите на Лучия Маркучи, от които е вдъхновена и част от колекция на модната къща за 2021 г.

Елина е един от топмоделите на България през 90-те години. На 21 г. заминава да работи в Париж. По време на ревю се запознава с бъдещия си съпруг Давид, който е фотограф, и неочаквано открива, че това е нейното призвание. Вече почти 20 години българката е зад обектива, като заснема редица знаменитости като Даян Крюгер, Фарел Уилямс, Уини Харлоу, Анди Макдауъл и др.

През 90-те Кешишева дълги години е муза на Камен Воденичаров, с когото имат бурна връзка. "Това е най-романтичната ми връзка. Сега взаимоотношенията ни са много добри, тя има една прекрасна дъщеря от нейния съпруг, но се раздели с него", разказа преди време актьорът. "Когато имам възможност, ходя до Париж, където тя живее. Имаше един период, в който не се бяхме виждали, всеки имаше свои си задачи. Но през последните няколко години се виждаме по-често и аз доста по-често пътувам до Франция", сподели още Воденичаров за непрестанната си връзка с голямата си любов.

Камен и Елина от времето на бурната си връзка.