Актьорът Димо Алексиев е на път да се сбогува с ролята си в сериала „Откраднат живот”. Кавги със сценаристи и режисьори поставили под въпрос продължаващото му участие в продукцията.

Проблемът на звездата бил, че постоянно се опитвал да наложи собственото си мнение върху сценаристи и режисьори. Не харесвал нито идеите на продуцентите, нито на екипа.

Той се държал така, като че знае по-добре от режисьора какво трябва да се прави пред камерата, непрекъснато спорел и бил доста несериозен на снимачната площадка. Освен това негодувал срещу заплащането, пише „Всеки ден”.

Всички тези мелодрами коствали страшно много на екипа, тъй като се плаща за снимачен ден, а не за епизод и снимките на една серия трябва да се правят за не повече от 2-3 дни. Всяко забавяне струвало огромни суми, ето защо на продуцентите вече не им се занимавало с Димо Алексиев, който вечно се държал за собственото мнение и не се поддавал на убеждаване.

И като че това не е достатъчно, в актьорската гилдия младият доктор Генадиев от „Откраднат живот“ успял да стане за смях. „Напъва се така, все едно играе в екшън, а не в сериал за лекари. Много преиграва, излага се“, смятат колеги на Алексиев.

Работата му сериала висяла на косъм, затова и сценаристите му измислили неочаквана болест. Продуцентите ги посъветвали да намерят начин, да го извадят от сериала. Въпрос на сработване между екипа и актьорът е героят му Калин да оживее, или болестта да се окаже с летален изход. „Димо често изпада в такива ситуации. Не е лош актьор, но е тежък характер, трудно се работи с него“, твърдят запознати.

Източник: slava.bg, Сн.: Фейсбук