Фолк певецът Константин е на път да излети от „Пайнер“. Продуцентът му Митко Димитров никак не е щастлив, че изпълнителят не обикаля по участия из страната, за да носи пари на компанията.

Вместо това Коцето предпочита да обикаля двете си дискотеки в София и Ахтопол. В редки случаи може да бъде видян в Пловдив на епизодични участия, пише hotarena.net.

Всичко това изнервило Пайнера и той решил, че е време да се освободи от Коцето. Още повече, че изпълнителят не изглежда заинтересован да жъне успехи за компанията.

Неслучайно далеч по-лансирани са двете изгряващи звезди на фирмата — Фики и Галин. Най-добрите текстописци, композитори и музиканти работят с тях двамата, докато Коцето чака доста време, за да реализира свой проект.



Промяната не останала незабелязана и за певеца, но на него особено не му пука от този факт. Благодарение на собствения си бизнес, той печели повече от прилично и си гледа семейството.

Следващата стъпка на Пайнера спрямо Коцето, вероятно ще бъде изгонването му от фирмата с обяснението, че не носи достатъчно доходи. Въпросът е дали Константин е бетонирал позициите си в компанията с железен договор или ще си тръгне тихомълком.

Промените в Пайнер застигнаха и неговия колега Илиян Тупалката. Решението на певеца да се грижи повече за семейството и да разреди участията, му костваха детронирането от челните позиции на „Пайнер“.

Стигна се до ситуация, в която Фики и Галин обират наградите, предназначени за по-възрастните им колеги. Единствените, които държат позиции са Милко Калайджиев и Борис Дали, които вадят напоследък доста хитове.