Клюкарското предаване „Поверително“ на плеймейтката Николета Лозанова е ударило дъното по рейтинг, издадоха от телевизията.

Из коридорите се вихри скандал, във всяка стая се шушука и доста от колегите я гледат на кръв,  защото тя изобщо не иска да си признае,  че за водеща изобщо  не става. Някои даже се оплакват, че заради нея, хората си преместват дистанционното на друг канал. 

Част от колегите й са в шок от огромното й самочувствие и високомерие. Тя говорела на всички, че вдига рейтинга на цялата телевизия, понеже лично се повявявала на екрана и го красяла.

Ако наистина пуснат някоя нейна снимка от пикантните, може да задържи повече мъжки погледи, отколкото като пускат самата нея на живо в ефир, коментират от екипа й.

Тя си изкарвала всяка неудача върху репортерите, обвинявайки ги в некадърност и че й проваяли интервютата.

Освен това крещяла по папараците си, че й носят некадърни кадри и на са изловили още някой на калъп или в пикантна ситуация. Изобщо всички й били виновини, само не и тя.

Всъщност в историята на телевизията няма друго такова предаване, освен „Господари на ефира“, което може да си позволи толкова голям екип.

Но докато Зуека и Рачков водят по цял час на живо или на запис предаването си и то всеки ден, докато участват в скечовете и различни сцени, то госпожа  пловдивчанката стои в студиото си и само обявява какъв ще е следващия учасник, или какво ще пуснат на запис. ююТя дори не смее сама да интервюира госитите, а наема за целта я Азис, я Ванко1 , я някой друг колега. Горе долу само стои на екрана и произнася няколко реплики, като внимава да не ги изпелтечи, пишат от skandalno.net

Тя вече се провали с гръм, докато беше коментатор на „Къртицата“ и мънкаше с ужасен акцент пред микрофона.

Сега нищо не се е променило, има само няколко реплики в предаването си, което след всяко издание е на път да строши тъпомера. На всичкото отгоре доста потърпевши от папарашките снимки са решили да я съдят.

От ТВ7 вече се чудят какво да правят некадърната водеща и защо пилеят толкова пари по нея. След новогодишната ваканция те планират да я свалят тихомълком от екран.