Остават два дни до дългоочаквания концерт на сръбската мегазвезда Лепа Брена у нас на 23 март в Арена Армеец. Броени часове делят родните фенове на любимката на Балканите от всички изненади, които самата тя обеща и които ще станат факт съвсем скоро. Best Of шоуто на певицата ще започне с премиера на документалния филм за живота и кариерата на звездата, след което ще започне концертът, като участие в него ще вземе и синът на Брена – Стефан Живойнович.

Непосредствено преди да влязат в залата, гостите на грандиозния спектакъл ще получат като подарък новия албум на Лепа Брена срещу предоставен билет на входа при чекиране. Дискът „Zar je vazno dal se peva ili pjeva“ няма да се продава у нас, а единствените, които ще имат възможността да се сдобият с него, са присъстващите на концерта.

Събитието е с начален час 20:00, a входовете на „Арена Армеец“ ще бъдат отворени точно в 18:00 ч. Всички, закупили билети за секторите на партера, ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за закупилите пропуски за трибуни ще бъдат отворен вход В. Паркингът пред „Арена Армеец“ ще бъде на разположение на присъстващите до изчерпване на местата.

Напомняме, че лица до 18 години ще се допускат на събитието с придружител и 2 броя попълнена декларация! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтеглите от сайта на Eventim, в секцията често задавани въпроси - Пропускателен режим за непълнолетни лица.

Забранено ще бъде влизането в залата с храни и напитки, видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети, като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на „Арена Армеец“ е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета.

Концертът на Лепа Брена е на 23 март в зала Арена Армеец. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 30 до 55 лева. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com.