Фитнес инструкторът Ричард Величков ще напусне къщата на Големия брат в понеделник, показват зрителските настроения веднага след номинациите вчера вечер. Въпреки че Кулагин събра най-много номинации и съответно вериги с гюлета, той със сигурност ще продължи да къса нервите на обитателите на дома на Големия брат, защото играта се върти около него, пък и има впечатляваща фенска маса.

Гримьорът има впечатляващите 8 номинации. Ричард беше вторият с най-много номинации - цели 4. Мистър София си навлече гнева на женската част в Къщата заради изразеното мнение, че жените трябва да готвят и чистят на мъжете. Другият, който ще се бори за зрителския вот е Божана, събрала три номинации. Зрители са категорични, че тя също трябва да си ходи, но номинацията заедно с Ричард, който всички не одобряват, я спасява от изгонване следващата седмица. Всички Съквартиранти получили номинация ще трябва да останат с веригите си до второ нареждане на Биг Брадър.

Кулагин успя да се скара и с Ваня, която беше единственият Съквартирант, който подкрепяше гримьора. Валентин реши да се нанесе в стаята, която освободи Ева след напускането на шоуто, но това не се хареса на певицата и тя не беше съгласна. Въпреки това, Кулагин се нанесе там. Наложи се Ваня да иска помощ от Биг Брадър, който предложи да махне леглото на Ева=