Треньорът на Левски Георги Иванов остана доволен от победния старт в "А" група. "Сините" надвиха с 1:0 Славия на стадион "Георги Аспарухов", въпреки че играха над 20 минути с човек по-малко.

"Имаше умора в отбора, но това е нормално с оглед на мача в Търнава. Сами си направихме мача труден. До 10-ата минута имахме три положения. След това изпуснахме с лека ръка още няколко положения. Доволен съм от себераздаването на играчите. С десет души доказахме, че в отбора има дух и воля за победа. Изпитвахме трудности след изгонването на Тони Калво. Напрежението след мача със Спартак си каза дума, но най-важното е, че победихме", каза Гонзо след двубоя.

"Винаги съм вярвал в тези футболисти. Те са мъже и го доказаха. Ситуацията на Калво бе в игра и аз не мога да му се сърдя. Има ги тези неща във футбола. Не мога да адмирирам това, което направи Сержиньо Грийн в Словакия. Дъстли Мюлдер получи разтежение. Утре ще мине преглед и се надявам да няма нищо сериозно", продължи Иванов.

"Разчитам на всички футболисти в Левски. Не съм се отказал от Орлин Старокин и Даниел Димов. Те са част от отбора и не ги виня за загубата в Търнава", завърши треньорът на Левски.

Източник: