Коледни елхи ще бъдат продавани от български звезди в хотел „Шератон”, за да помогнат за построяване на къщи за сираци в село Видраре.

Благотворителната кампания „Елхите на звездите”, която се провежда за втора година, събира известни лица от областта на модата, спорта, шоубизнеса, политиката и медиите. Тя се организира от модна агенция „Интерсаунд” с подкрепата на Министерство на труда и социалната политика и лично от господин Тотю Младенов и Софийска областна администрация с нейния областен управител г-н Красимир Живков.

И тази година кампанията е с еконасоченост и се обявява срещу изсичането на естествените елхи. Тя стартира на 30 ноември от 18 ч. в хотел „Шератон” с презентация на елхите на звездите. ВИП-личностите, които застават зад благородната инициатива, са Ирина Папазова, собственик на агенция „Интерсаунд”, мис България 1998 Наталия Гуркова, мис България 1999 Елена Ангелова, Лейди България 2008 Цвети Разложка, Йоанна Буковска, Георги Иванов-Гонзо, Илияна Раева и Наско Сираков, Любо Ганев, Крум Савов, Катя и Здравко от дует „Ритон”.

Още много звезди подкрепят благотворителната кампания с елхи, които ще бъдат продадени на търг след една седмица.