Спортният директор на "Левски" Георги Иванов - Гонзо, показа червен картон на доскорошната си любовница Светлана Василева, нашумяла с прякора си - Гонзовица.

Това се случи по време на едно от най-шумните светски събития в края на декември - рождения ден на Благой Георгиев. Той събра куп видни гости на купон в столично заведение. На 21-ви декември плейбоят чукна 29 години. На същата дата обаче рожден ден празнува и Мис Плейбой за 2009-та година.

Дали по случайно стечение на обстоятелствата, или пък напълно съзнателно, Василева събра своите гости в същата дискотека. Гонзовица пратила лична покана на Георги Иванов да посети празненството й. Какво обаче било изражението на лицето й, когато тя видяла Гонзо в съседната компания на Благо Георгиев! Шефът на "Левски" не само че не се присъединил към Светлето, а дори не я поздравил, пише в. "Галерия".

Не й дал и подарък за празника. През цялата вечер той се правел, че не познава русокосата сексбомба, с което категорично й дал знак, че повече не желае да има вземане-даване с нея.

Както е известно, Иванов бе пред раздяла със съпругата си Мариета заради изневерите му, но в крайна сметка е решил да се кротне. По време на рождения си ден Благо Георгиев бе неотлъчно до любимата си Христина, с която отново се събра преди няколко месеца. Футболистът демонстрираше близост, като не спираше да прегръща и целува майката на детето си.

Към компанията се присъединиха шефът на БФС Борислав Михайлов и съпругата му Мария Петрова. Появата им категорично опроверга слуховете, че двамата вече не са заедно.