Новата достойна наследничка на прякора Гонзовица е плейбойката от Пловдив Калина Паскалева, пише Монитор. Нашумялата покрай участието си в риалитито "Островът на изкушението" силиконка върти любов с футболната ни легенда Георги Иванов-Гонзо от близо година.

Връзката им обаче усърдно се крие от двойката. Макар и да са се появявали заедно по заведения, те твърдят, че са просто приятели.

Главната причина за потайните им отношения е петгодишната връзка на Калина с финансово стабилен мъж в зряла възраст. Охолният живот, който водела обаче, не й бил достатъчен и Калина се изкушила да се разнообразява с още едно гадже, коментират хора от обкръжението й. Честите пътувания извън родния й град обикновено били свързани с тайните й срещи с ексфутболиста. На няколко пъти Калина отскача и до Варна, където Гонзо се премести заради ангажимента си като треньор на "Черно море".

„Посещава я редовно и тя него. Стараят се да прикриват връзката си и успяват вече година", коментират запознати пред вестника. Покрай любовника си Калина минала и на футболна вълна, като не пропуска да следи директно от стадиона важни мачове, разказват нейни приятелки.

Ако се наложи да дава обяснение за Гонзо, засуканата девойка се измъквала с оправданието, че просто са много добри приятели. Пред свои близки не прикривала радостта си от завоеванието си, като изтъквала, че му е фенка още от дете. След като се запознали, той напълно опровергал мнението й, че футболистите са глупави. Гонзо също така бил и отдушник на проблемите й и винаги й давал правилните съвети.

Въпреки увлеченията си по Георги Иванов риалити героинята лекува рани от несполучливата си връзка с Владо Арабаджиев. С рали състезателя Калина имала краткотрайна афера, приключила само след няколко горещи нощи. Затова с днешна дата тя имала остър конфликт със сегашната му приятелка Ралица Тошкова. Манекенката завъртя ума на сина на известните хотелиери Маринела и Ветко Арабаджиеви и вече очаква от него второ дете, цитира lifestyle.bg.

Дотук обаче връзката на Калинка с богаташката фамилия не се изчерпва. Тя е близка приятелка с Алекс Арабаджиева (вече Стайкова), сестрата на Владо. Запознати си спомнят, че в тийнейджърските си години изкусителката Паскалева била гадже със сегашния й съпруг Стайко Стайков.