Старата любов ръжда не хваща, доказа пенсионирането на Гонзо от Левски.

За награда по повод неговата вярна служба и спасяването на финансите на клуба в най-тежкото време на кризата, синият клуб праща "на специализация" легендата не къде да е, а баш в Барселона. Не е тайна, че там живее напоследък Цеци Красимирова.

Любовта на двамата "черни ангели" датира от 90-те години. След като му се ражда син, Георги започва да се радва на по-свободен живот. Със съпругата му явно постигат разбирателство, че като най-голямата футболна звезда на територията на страната, плейбойският лайфстайл е част от играта.

Точно по онова време Цеци също е родила и започва да се освобождава от брачните окови. Двамата с Гонзо си стават близки. Те никога не потвърждават връзката си, но тя не пропуска да се покаже на стадиона при важни мачове на сините.

Георги е доста смел мъж, понеже след като любимата му става гадже на Косьо Самоковеца - страховития бос на контрабандата, той не престава да се бори за красавицата.

Когато мафиотът е застрелян в Амстердам в компанията на Цеци пред диамантения център на централния площад Дам, Гонзо е готов да се върне при манекенката, пише Lifestyle.bg

Той не се притеснява колата му да паркира често пред дома й на бул. Патриарх Евтимий. Апропо, тя сменя с малката, но уютна квартира над салона на Мая Илиева, жилището край Японския хотел, за което се предполага, че футболистът й е помогнал навремето. Поради великосветското местоположение на адреса, новината за възраждането на любовта между звездите обикаля за нула време клюкарниците в милионния град.

Тогава на пътя на двойката изниква ново препятствие. Гонзо е продаден за 3 милиона евро на френски отбор. Налага се да се пренесе (и то със семейството си) в странство. Мнозина предричат край на романа му с Цеци, ала се лъжат.

В свои интервюта тя започва да разказва как е влюбена в този град, как обича да отскача дотам заради модния тогава Буда бар между Шанз Елизе и Фобур Сен Оноре, както и заради бижутата Булгари, които си купува от местните бутици. Ювелирната новост веднага навежда светските клюкари на мисълта, че връзката на двамата продължава.

Явно в Барселона предстои поредният епизод от сагата. Неотдавна в. "Супер 19" съобщи, че Цеци избра града на един от най-популярните футболни грандове в света за свое местожителство, след като се сбогува с Амстердам завинаги.

Тя си идва в София само за празници, а също поради ангажименти. Последният беше участието й в новия клип на Азис ММА, където огнената моделка се поразхвърля за радост на почитателите си.