На стадион „Герена“ от известно време упорито се говори, че бившата футболна звезда Георги Иванов–Гонзо от години поддържа „уреда“ си с инжекции.

Футболният треньор разчитал на модерната медицина за да впечатли гаджетата си с потентност и най-вече манекенката Цеци Красимирова.

За моделката от Мездра открай време се коментира, че не си пада по 10 минутни изпълнения. Близки до нея споделят, че по тази причина тя се задържала толкова дълго време около Гонзо, пише kliuki.bg.

Сексапилната брюнетка открай време е изключително взискателна към любовниците си не само в леглото, но и извън него. Малцина обаче успяват да задържат вниманието й за дълго, особено ако се изложат в спалнята.

*Цеци и Гонзо (Снимка: в. „168” часа)

Бившият футболист и настоящ треньор обаче не разчитал единствено на добрата си физическа форма, за да задоволи високите изисквания на най-известната си любовница. За да й угоди Иванов прибягвал до инжекциите, които го превръщали в сексуален маратонец.

„С напомпването членът не само се увеличава, но и става изключително твърд. Да, ефектът е временен, но доста хора го търсят“, коментират близки до спортиста през вестник „Шоу“.

Изглежда през последните години бившият футболист е позагубил форма, щом се налага да разчита на помощни средства.

* Гонзо и Цеци (Снимка: в. „168” часа)

Заглавна снимка: Bulphoto