Мъжемелачката Светлана Василева направи своята класация топ 5 на българските футболни личности.

Напоследък името на русата секс бомба се свързва с Георги Иванов-Гонзо и Ивелин Попов, пише "7 дни спорт".

Палавата Светлана не коментира отношенията си с тях, но даде безпристрастна оценка на мъжките им достойнства.

1. Христо Стоичков
Той изглежда наистина добре и все още успява да радва женското око. Знам, че има много дами, които му се възхищават. Стоичков е не само кавалер и ласкател в личен план, а и притежател на Златната топка във футбола.

Трябва обаче да призная, че той просто не е мой тип. Освен с външния си вид Стоичков остана в съзнанието на всички като посланик на България по света.



2. Димитър Бербатов
Нападателят на Манчестър Юнайтед безспорно е сред секс символите на България. Много пъти лично съм била свидетел как момичетата се обръщат след него.

Похотливите женски погледи направо го изпиват. Аз обаче не бих си легнала с него, въпреки че е футболист.



3. Георги Иванов
Мениджърът на Левски определено е моят тип мъж. Излъчва мъжественост и изключителен респект. Той е апетитна хапка за всяка жена. Много пъти медиите му приписваха връзки с различни жени, което говори достатъчно за интереса към него.

Гонзо е идол за младите футболисти и предизвика нежния интерес още с "кървавия гол" срещу ЦСКА. Най-хубавото е, че успява да запази този ореол и досега. Един истински Ромео.



4. Ники Михайлов
Това момче е голямо предизвикателство дори за мен. Визията му на нафукан плейбой провокира голяма част от нежния пол. Има много секси излъчване и съм убедена, че е много талантлив в по-интимен план.

Не съм много наясно с развитието на кариерата му, но ми допада страшно много. Той отговаря напълно на критериите за желан мъж - млад и преуспяващ футболист, който поддържа стандарта на богат европеец със стил, класа и изтънченост.



5. Ивелин Попов
Един изключителен мъжкар, който очарова момичетата с перфектното си излъчване и телесложение. Никога не би си позволил публично да нападне дама, въпреки че в много случаи медиите изопачават действителността.

Понякога става по-известен с връзките си с различни жени, но въпреки това се справя доста добре и във футбола. Не случайно вече е фактор в националния отбор. Никога не бих отказала на мъж като него, но Попето ми е просто добър приятел.

Снимки: Bulphoto