От 2 до 4 август ще се вихри гореща Салса & Кубатон фиеста на кораба-дискотека "Captain Jack" на южния плаж в Несебър.

За почитателите на латиното програмата включва две вечерни партита (в петък и събота) с любимите им салса, регетон, кубатон, бачата, меренге, кизомба; много емоции на палубата на кораба с весели салса и меренге руеди, страстни reggaeton & cubaton анимации и открити уроци, много забавни игри с награди и през трите дни на феста.

И ... един съпътстващ спешъл ивент, който никога досега не е реализиран на такова събитие - в събота след залез слънце на Южния плаж в Несебър. Участниците в него ще изпратят десетки летящи фенери в небето с пожелания, като в него могат да се включат всички, които са в курортното градче в събота вечер или са наблизо в региона и решат да дойдат, за да се насладят на романтичния му привкус.

Участие в латино уикенда са заявили салса клубове от цялата страна - София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Шумен, Горна Оряховица, Перник, като техният брой постоянно се увеличава. Основната част от наградите са осигурени от генералния спонсор - Матраци ТЕД, като специално за събитието са изработени Addicted to Salsa тениски, дамски потници и ветрила, които ще направят събитието още по-колоритно и атрактивно. От фирма Димитър Маджаров ще осигурят кетъринг с вкусни хапки за дните на фестивала.

Сред най-интересните дневни ивенти се открояват огромната салса руеда в морето, която ще направят салсеросите, състезание за най-издръжлива двойка, танцуваща на пясъка, кубатон анимации, меренге тунел и още и още забавни активности, носещи много положителни емоции на танцуващите и на всички присъстващи.

Така че не пропускайте това горещо лятно латино събитие - от 2 до 4 август корабът на Южния плаж в Несебър ви очаква.

Купонът ще е там, а вие?