Секси, мила и наистина впечатляваща - Йоанна Тодорова е едно от момичетата, които можеш да срещнеш доста често на сцената на Bedroom premium club. Тя признава, че обожава женските партита, когато клубът се пръска по шевовете от готини девойки, и даже споделя, че съвсем скоро очаква истинско дамско нашествие за 8-и март. На 22-и март пък, когато отново има вход свободен за дами, се очертава истински паметна нощ. Срещаме се с Йоанна, за да я разпитаме кои са любимите ѝ спортове и защо смята, че фитнесът е най-доброто, което можеш да причиниш на тялото си.

- Здравей, ти си едно от най-впечатляващите момичета, които сме виждали на сцената на Bedroom. Ще се представиш ли с няколко думи?
- Казвам се Йоанна Тодорова, на 23 години, родом съм от Варна. Занимавам се с фитнес като любител от 4-5 години, от две години се подвизавам и в бодибилдинга - категория бикини фитнес. 2 пъти съм вице-шампион на България за жени и девойки за 2018-а година. А от 2019-а съм сертифициран фитнес инструктор от "Национална спортна академия Васил Левски".

- Ще ни разкажеш ли какво си тренирала и какво място заема спорта в живота ти?
- Спортът е моят живот! Цялото ми семейство са успешни спортисти, а и май няма дисциплина, в която да не съм се пробвала. Наистина от много малка „се помня“ само по залите. Когато бях на 5 години, започнах да танцувам и уча балет. След това продължих с латиноамерикански танци. Как обаче тази моя страст доведе до баскетбол, плуване и волейбол, и аз не знам. Знам обаче, че днес съм открила своето истинско призвание – фитнесът! И по-точно бодибилдинга.

- Кое е най-важното нещо, което научи по време на тренировките?
- Ползите са много. Няма да ви изненадам, ако посоча постоянство, дисциплина, търпение... Истината обаче е тази, че всеки успех изисква много пот, усилия, нерви и частица от душата ти. За да получиш, трябва да се отдадеш напълно!

- Заблуда ли е, че спортистките не могат да бъдат секси?
- Няма по-секси жени от тези, които спортуват, и категорично мога да опровергая това твърдение с безброй факти и снимки! Нужна е обаче само една, за да ви убедя - Yana Smith. Тя е шампион в категория „бикини фитнес“, майка и жена в най-пълноценния смисъл на тази дума.

-Ти си една от най-изкусителните жени на нощна София, какво е усещането да се качиш на сцената в Bedroom и към теб да са вперени стотици мъжки погледи?
- Повече са ми интересни женските (смее се...) Не, не в такъв смисъл! Просто жените, които посещават Bedroom, са момичета от класа, красиви, елегантни, секси и когато ни направят комплимент за визията ни, е наистина много приятно!
 

- Кое е любимото ти тематично парти в Bedroom ?
- Ladies Friday! Шик и секси, точно в стил Bedroom. Следващото такова е на 22 март (петък), но мисля, че ще се получи нещо подобно още на 8-и март. И двете партита са с комплимент - безплатен вход за всички дами. Нали може да си представите колко жени ще има?

- Може ли една жена да покори мъжа до себе си със секспил? Какво трябва да притежава и да направи според теб?
- Сексапилът не се състои само в добре оформеното тяло, голям бюст или обемни устни. Сексапилът за мен е съвкупност от маниер, чар, обаяние, дори начинът, по който стъпваш, трябва да го излъчва. Всичко друго е временно и преходно и лесно се заменя.

- Имаш ли любим мъжки спорт? 

- Много хора ще кажат, че бодибилдингът е мъжки спорт, но моята категория е грация и финес. Не обичам да се преминава границата, харесвам всеки един спорт и не мога да ги разделя на мъжки и женски.