Този уикенд култовият Bedroom beach официално открива Лято 2019. Партито ще бъде несравнимо по своя мащаб, блясък и атмосфера. Това ни дава перфектен повод да се срещнем с едно момичетата, които вдигат градуса на купона и без които той е невъзможен. Деница Атанасова е една от тях. Изкусително тяло, заразителна усмивка и хиляди часове прекарани във фитнес залата. Тя е бивша лекоатлетка, но днес не се изявява на пистата, а на сцената. Превърнала е танците от хоби в своя професия, но въпреки това спортът завинаги остава в сърцето ѝ. Срещнахме се с нея за едно интервю и ето какво ни сподели тя:

- Здравей Деница, ще ни разкажеш ли какво си тренирала и какво място заема спортът в живота ти?

- Тренирам 5 пъти в седмицата минумум по 2 часа! Ако това не е голяма част от ежедневието, не знам кое е! (смее се) Наистина спортът е целият ми живот. От близо 10 години тренирам постоянно в залата, а преди това 7 отдадох на атлетиката. И макар че не мога да нарека себе си професионален фитнес състезател, тренировките ми доста се доближават до подобни критерии. Иначе всеки може да види резултата от тренировките ми още на 7 и 8 юни. Тогава аз, заедно с още 30 артисти, ще се качим на сцената на Bedroom beach, за да открием официално Лято 2019. Шоуто се казва Games of God, а морският бряг ще бъде превърнат в древен Олимп.

- Кое е най-важното нещо, което научи по време на тренировките?

- Всеки спортист изгражда у себе си изключителна дисциплина, абсолютен самоконтрол и упоритост. За да успееш, е нужно постоянство, голяма доза търпение, мотивираност, дори и концентрация. Това обаче не е всичко! Нямаш ли хъс за победа, всички други усилия могат да отидат на вятъра.

- Заблуда ли е, че спортистките не могат да бъдат секси?

- Дори не знам как и откъде е тръгнала тази заблуда. Лично за мен е клише. Каква заблуда може да има в едно перфектно женско тяло? Нима именно в него не се крие онзи сексапил, който пощурява мъжете?

- Ти си една от най-изкусителните жени на нощна София. Какво е усещането да се качиш на сцената в Bedroom и към теб да са вперени стотици мъжки погледи?

- Благодаря! Може би тук е мястото да кажа, че май повечето комплименти, затова как изглеждам, ги получавам от жени :) Не знам какво им става на мъжете. Иначе като цяло усещането да танцуваш на сцената на Bedroom е страхотно. Макар, че е трудно да бъде описано. Това е комбинация от много страст, музика, осветление... Всяко шоу е различно и неповторимо.

- Кое е любимото ти тематично парти в Bedroom?

- Две са - първото е Ladies Friday, когато входът за всички дами е безплатен, а самите ние сме много нежни и женствени. Второто е най-новият ни спектакъл - Beauty Dolls. В него изглеждаме като истински кукли, но не на конци :) Всичко е много цветно, пъстро и изкушаващо.

- Може ли една жена да покори мъжа до себе си само със сексапил? Какво още трябва да притежава?

-Всички смятат, че сексапилът е най-важен, за да покориш един мъж...Но не и според мен! С него може да привлечеш внимание, но не и да го задържиш. Затова ще ти помогнат качества като самоувереност, женственост, независимост. Мъжете по природа са хищници, те обичат да ловуват. Ето защо трябва да ги провокираш. Трябва да си забавна и щура, точно каквато съм аз!

-Имаш ли любим мъжки спорт?

-Нямам любим, харесвам всички спортове. Все пак не мога да скрия, че са ми интересни ММА боевете и бокса. Ето в аванс ще ви издам, че това лято Bedroom beach в Слънчев бряг ще е домакин на най-големия шампионат за бойни спортове в България - MAX FIGHT. Така че на 5 юли отново може да ми зададете този въпрос.