Татяна определено е сред най-атрактивните и желани гости на летните партита, които вече са в разгара си.

Звездата на музикална компания “Пайнер” не спира да доказва, че когато човек е отдаден на своята публика, тя му отвръща с много любов и признание.

Поредното доказателство за това е изминалата седмица, през която певицата гостува на своите почитатели в Spirit клуб в Пловдив. Нощта донесе горещи емоции на всички гости, а главната “виновница” за това, разбира се, бе красивата и талантлива Татяна.

По време на своето участие, певицата повдигна завесата около появата на своя предстоящ музикален проект, като разкри, че съвсем скоро феновете й могат да очакват премиерата на песента “Малко коте”. Най-горещите моменти от Лято 2016 тепърва предстоят, а много щури летни емоции предвещава и лентата, която първи ще видят абонатите на канала Planeta Official в YouTube.

Сред гостите на неделното парти в Пловдив бе и сина на Татяна – Атанас, който се забавлява под звуците на хитовите песни на своята майка. След тоталния й хит “Рога за спомен”, последваха “Да сме квит”, “До три”, още и още хитове, на които всички неуморими купонджии избухнаха с Татяна.

Само преди дни изпълнителката разкри и едно различно свое лице – това на модел. Тя се превъплъти в това амплоа, за да представи новата колекция на популярна българска модна марка. Кадрите носят много красота и сексапил, а за пореден път Татяна разкрива перфектни форми и визия.