Потърсихме Венета Райкова, за да ни разкаже как е минал рождения ден на предаването и какви са нейните впечатления от него.

"Получи се много хубав купон, на който работих през цялото време. Тихомир ме съжали, за това и във вторник излязохме да се почерпим. Много се забавлявахме. За мен истинския рожден ден беше с него. В събота  всички ще могат да видят кадри от партито."

На въпроса Какво си пожелава, Венета бе лаконична и сподели какво са й пожелали: "Светлана Василева, шефката на Нoва тв, ми пожела още 10 години да има "Горещо", продуцентите казаха още 20... Уплаших се, че трябва да работя още толкова, въпреки че мислех да се пенсионирам и да си почивам."

"Щастлива съм, че ме уважиха доста хора, които не ходят много по партита особено на конкурентни медии. Веселин Маринов, Димитър Цонев, Яне Янев, Камен Воденичаров. Показахме и бебенцата Боян и Данелия, които се родиха след инициативата на "Горещо", в която подарихме инвитро.", допълва още водещата на най-рейтинговото съботно предаване в момента.