Първият от концерти на най-голямото българско музикално турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 е вече факт и само преди часове завладя Горна Оряховица. Турнето изпълни площад „Георги Измирлиев“ в центъра на града с хиляди музикални фенове, изгарящи от нетърпение да чуят любимите си звезди. Кметът на Горна Оряховица – г-н Добромир Добрев сподели радостта си, че Горна Оряховица е част от пътя на любимото на всички тийнейджъри турне и пожела приятно изкарване на събралите се фенове.


На сцената се качиха Михаела Филева, DARA, Криско, Pavell & Venci Venc, Михаела Маринова, 4Magic, Dj Doncho, Йоана, Ева Пармакова и балет NOVA. Своя дебют за пръв път на турнето направи Ballan. Дългоочакваният концерт бе открит от Eва Пармакова, която изпълни песента „Tell Me Right“ и сподели, че за нея е огромно удоволствие да бъде част от Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019, след като миналата година бе специален гост на финала на турнето в София.


Непосредствено след нея Йоана създаде еуфория сред феновете с дебютната си песен „Да не спим“. Тя избра именно сцената на турнето, за да представи за първи път пред публика новото си парче „Fiesta“. Йоана развълнувано призна, че за нея е истинско вдъхновение да сподели новия си проект с толкова много хора точно на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour.
По време на концерта в Горна Оряховица дебютира за първи път и Ballan като солов изпълнител. След него сцената завладяха чаровните дами от 4Magic, които изпълниха хитовете “ Together (Вечерaй, Радо)“ и „Колко ми липсваш“. V:RGO х TRF зашеметиха феновете с най-популярните си парчета и предизвикаха море от шумни аплодисменти.


Михаела Филева взриви публиката в Горна Оряховица с 6 от най-емблематичните си песни. „Винаги е много зареждащо и вдъхновяващо, когато публиката пее песните ти заедно с теб. Щастлива съм, че за поредна година заедно с мен на сцената се качи катаристът Васил Крумов, защото за едно перфектно изпълнение е важно да има музикален аранжимент.“
Михаела Маринова изненада всички свои фенове в Горна Оряховица с ексклузивното представяне на своето ново парче „Само теб“. Моменти след като слезе от сцената Михаела сподели: „Само теб“ се роди много естествено след поредната ми среща в студиото с румънския хит мейкър Monoir. Също като “Tiempo” това парче го сътворихме за много кратко време. „Само теб“ е песен, направена с огромно желание. Стартирахме с друга идея, но се получи парче, което до този момент не съм смятала, че ще изпълня. Текстът е написан от Любо Киров в колаборация с мен и Pavell. Много се радвам, че още на първия концерт от Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour виждам, че феновете припяват заедно с мен.“

Михаела бе последвана от DARA, която впечатли с уникален стайлинг и разтанцува публиката в Горна Оряховица под звуците на най-популярните си хитове. За изненада на феновете, DARA изпълни и най-новото си парче, което предстои да излезе в началото на юни месец – „Darbie”.
Pavell & Venci Venc’, както винаги, вдигнаха луд фурор с появата си на сцената. Дуото изпълни повечето от най-известните си парчета и представи най-новата си песен “Amnesia”.

Концертът в Горна Оряховица завърши с изпълнението на Криско, който предизвика истински фурор. Тъй като неговата дуетна половинка Тита не успя да присъства на първата вечер от турнето, Криско покани своя почитателка от публиката, която получи уникалната възможност да изпълни заедно с него безспорния летен хит „Искам да бъда с теб“. Стефани от Велико Търново изпя парчето заедно с рапъра и бе бурно аплодирана от зрителите. Участието на Криско закри подобаващо първия концерт от тазгодишното турне.