Шоуто "Господари на ефира" ще продължи да се снима и идната седмица.

Възможно е новите епизоди да се качат само в сайта на едноименното предаване, разкри продуцентът на зевзеците Джуди Халваджиян.

Вчера стана ясно, че предаванията му "Господари на ефира" и "Пълна лудница" прекратяват предсрочно договора си с бТВ. Медията пък пусна вместо вечерното шоу епизоди на "Двама мъже и половина".

"Не им дадох предаване за петък. БТВ са в шок. Не са си представяли, че продуцент може да прекрати договор с тях", коментира лаконично развода с телевизията продуцентът, цитиран от "Стандарт. Халваджиян отказа подробности за причините за раздялата преди брифинга, който екипът му ще даде в следващата сряда.

Според продуцента "Господарите" може да се върнат в ефир скоро или през септември. Това зависи от преговорите с други телевизии, които в момента трескаво текат, пишат

"Тепърва ще разговаряме внимателно с медиите, които могат да си позволят да вземат "Господарите" и "Пълна лудница". Някои неща не трябва да се случват по начина, както станаха с БТВ. Може да се случи и изненадваща развръзка", каза още Халваджиян.

Той не изключи възможността любимите предавания на стотици хиляди българи да се върнат в ефира на Нова телевизия. Продуцентът бе категоричен, че тепърва ще разговаря внимателно с актьорите и сценаристите от екипа на двете предавания.