Любимецът на шоумена Слави Трифонов – господин Андреев, е главният спонсор на семейството си.

Малкият Митко е едва на 9 години, но на него се пада тежкото бреме да издържа мама и тати, пише таблоидът „България днес“, цитира pik.bg.

От година насам Андреев разсмива зрителите в своя собствена рубрика в „Шоуто на Слави“. Хонорарът, който получава всеки месец, се пази в най-строга тайна. Дългия е успял да затвори устите на родителите му, които и думичка не продумват относно заплатата на сина си, информира още изданието.

С таланта си малкият Андреев навлезе бързо в телевизионните среди, а от застигналата го слава на шоумен най-много плюсове натрупаха майката и бащата на таланта.

Близки до семейство Андрееви разкриват, че Митко вече се чувства отговорен за финансовото благополучие на родителите си. Всички пари, които припечелва 9-годишният господин Андреев с разказване на вицове, отиват в семейната касичка и единствено мама и тати имат правото да се разполагат с тях.

Според запознати майката на Андреев, която работи в столичен солариум, взима в пъти по-малка заплата от хонорара, който получава синът й.

Тя започнала да избягва контактите с приятелките си. „Смята, че сме под нивото й“, коментирали старите й дружки.