Гостите на Мартин Карбовски, които се появяват в предаването му “Отечествен фронт”, измират масово!

Вече шестима от събеседниците на скандалния журналист починаха малко след като интервютата им бяха излъчени в ефир.

Злокобният феномен беше забелязан даже във Великобритания, където престижният в. “Гардиън” му посвети статията “Прокълнато ли е българското телевизионно предаване “Отечествен фронт”?

“ШОУ” първи забеляза шокиращия факт още през 2010 г., а преди две седмици я припомни на читателите си, след като в пожар загина народният лечител Халил Баев – броени дни след като беше гостувал на Карбовски.

Английският вестник “Гардиън” цитира разследването, като припомня, че през последните две години шестима души са починали скоро след като са взели участие в предаването.

Първият случай е с бившия затворник Марин Розата, припомнят британските колеги. Марин от Тервел е починал дни след интервюто на Карбовски, а внезапната му смърт е предизвикала слухове за черна магия.

*Марин Розата

85-годишната пенсионерка Гена, която разказа пред Карбовски как краката й са изядени от кучета, умира в съня си скоро след участието си в предаването.

Следващата "жертва" е Иванка Арсова - 62-годишна собственичка на чудодейна икона на Богородица. За иконата се твърди, че плаче с истински сълзи, което привличало много богомолци. Иванка е починала от скоротечен рак.

Според “Гардиън” най-странният от всички случаи е на билкаря Халил Баев, който загина при пожар в дома си. Д-р Халил, както го наричаха многобройните му пациенти, сред които и доста ВИП-личности, първоначално се спасил от огъня, но се върнал в горящата къща, за да спаси черната си котка, което го погубило.

*Халил Баев загина при пожар в дома си (Снимка: СакарНюз)

“ШОУ” научи, че откакто се раздуха за зловещите случаи, екипът на Карбовски, който кани гостите, е силно затруднен.

Хората масово отказвали да се появят в предаването му, тъй като се страхували прокобата да не застигне и тях.

Колега на водещия дори предложил в студиото да направят водосвет и да се прочете Киприановата молитва, за да прекъснато ужасяващото явление.

Запознати смятат, че проклятието е дошло от някой от участниците в тв продукцията. Журналистът често прави репортажи за роми и нищо чудно някой от тях да му има зъб, а както е известно, циганската магия е най-силната, коментират вещи в занаята.

От “Гардиън” припомнят, че “Отечествен фронт” съвсем не е първата продукция, привлякла злите сили.

Британското издание цитира трилогията "Полтъргайст", която стана известна и с факта, че четири от звездите във филма са починали преди премиерата му.

Подобно нещо се твърди и за поредицата за “Супермен”, която свързва нещастните съдби на Кристофър Рийв, Марго Кидър, Марлон Брандо и Ричард Прайър.

Подобна е участта на актьорите и екипа на сериала “Женени с деца” – неколцина от тях, сред които и създателят му Рон Левит, намират смъртта си веднага след старта на комедията, а други се разболяват.

Последната, докосната от проклятието, е Кристина Апългейт, която бе диагностицирана с рак на гърдата преди няколко години.

В България също имаме подобен злокобен феномен – филмът “Козият рог”.

Според специалисти ходжи са направили черна магия на екипа на лентата още по време на снимките. Нелепи инциденти, катастрофи, убийства и нелечими болести покосяват едни след друг всички, работили за хитовата продукция.

Часове след като “Гардиън” публикува статията си за проклятието, което тегне над “Отечествен фронт”, верните зрители на Карбовски се активираха по форумите в Интернет. Голяма част от феновете на тв водещия явно не са суеверни, тъй като се подиграват с новината.

“Карбовски, признай си и за тайното интервю с Осама бе, карък”, пише “фронтовак”. “Поредната островитянска дивотия - тия четвъртити, грозновати и зле миришещи алкохолици някога ще напишат ли нещо нормално за останалия свят...”, споделя друг форумец, пише blitz.bg.