Шегаджийката Елица, която накара шефката си да гаврътне водка на екс в ефира на сутрешното предаване, мечтае за телевизионна кариера.

Двете дами често се забавляват в ефир и Котева е една от малкото, които се осмеляват да се майтапят с русокосата водеща. Дали заради фамилията си, но Елица никога не пада по гръб и често изобличава Гала, че е с две леви ръце в кухнята.

Вироглавата кулинарка никога не си е мечтала да бърка манджи. Мечтата й била да свири на тромпет. Имала идея да кандидатства в Консерваторията.

За лош късмет, когато била в средното училище, родителите й се развели и майка й не могла да си позволи скъпите музикални уроци.

Баща на нейна приятелка я насочил към професията на кулинар, пише kliuki.bg. Без много-много да й обяснява за какво става въпрос, изпратил Елица директно в елитната кухня на Панорамата на Японския хотел. Сериозните знания, които придобила там й проправили път към швейцарска школа, където отишла на обучение.

Готвачката се завърнала в Българя с натрупан опит и се отдала, както на професията си, така и на двете си хобита – пеенето и моторите.

Дамата фучи по софийските улици на мощно возило, а вечер често осъмва в караоке барове.

Скоро тя ще се заеме професионално с музикално шоу за любители и певци-аматьори – става водеща на караоке-шоу в столичен клуб.

Надява се някой ден да направи телевизионен вариант, посветен на това любимо на мнозина забавление.
Въпрос на време е Елица да засенчи шефката си Гала.