Устатата готвачка от „Мастър шеф" Мариела Нордел е в остър конфликт с една от съперничките си в кулинарното шоу на Би Ти Ви - Елена Петрелийска. Двете не можели да се дишат и едва дочакали края на снимките на предаването, коментират от екипа.

Чашата преляла наскоро, когато провъзгласилата се за графиня била причакана на паркинга на малкото НДК (където се случват снимките на риалитито) от бащата и майката на блондинката, както и бодигард. Те се „нахвърлили" словесно над Нордел, разказва самата потърпевша.

„На това момиченце Елена баща й ме причака на паркинга и ме заплаши със саморазправа, че съм щяла да видя какво ще ми се случи. Абе, хора това е шоу, не се взимайте толкова на сериозно. Аз съм отишла там да се забавлявам, а тя непрекъснато съска срещу мен. Постоянно нещо я дразни, това мрази, онова мрази", разказа Мариела, която по професия е пиар.

Дамата не може да разбере от къде идва тази злоба в състезателката, а коментарите си в шоуто определя като обективни и без да засягат достойнството на участниците.

„Дори казвам, че има добър вкус, а тя... Не знам защо съм й трън в очите, постоянно ме плюе", коментира бизнесдамата. Според нея причината родителите на девойката да избухнат срещу нея е това, че дъщеря им май загубила шансовете си за победа в кулинарното шоу, което вече е заснето, но финалът на малкия екран предстои в средата на май месец.

Нордел вече е подала и жалба срещу семейството на хотелиерката от Огняново.