Алисия ще бъде големият дразнител на Николета Лозанова в “Къртицата”, твърдят близки до екипа на предаването.

Продуцентите обаче все още търсели начин да я вкарат в шоуто възможно най-ефектно и не бързали с издаването на скрития си коз.

От екипа на предаването разкриха още пред “ШОУ”, че интригите между участниците, които е съчинил главният редактор Ники Николов, ще надминат и най-бруталните изцепки на “Биг брадър”, пише blitz.bg.

Нито една звезда няма да си тръгне от “Къртицата” с неопетнена репутация. Все пак хонорарите, които варират между 50 и 200 000 лева, вероятно си заслужават риска и унищоженото добро име за тези, които все още го имат.

*Алисия

Рапърът 100 Кила, Азис, Николета Лозанова, Рут Колева, Емануела, Кирил Ефремов, Божидар Искренов-Гибона, Жени Калканджиева, Деян Неделчев-Икебаната и Денис Родман за малко ще влязат в тримесечното приключение заедно с обикновени хора със странни професии, за да се борят за голямата награда от 250 000 лв.

Преди звездите пък в Базата, в която ще живеят накуп всички, бяха настанени първите живи същества, които ще станат част от приключенското риалити. Това са домашните любимци на 19-тимата авантюристи в “Къртицата” – риби в езерото, кокошки около кладенеца и две прасенца в двора. Очаква се скоро да се появят и “домашните врагове” – тарантули, змии и плъхове.

Междувременно една от първите звезди, попаднала в лапите на Къртицата с право само на едно позвъняване и без багаж, беше Николета Лозанова. Плеймейтката беше изведена изненадващо от столично заведение, докато пиеше кафе в компанията на приятелки. Мълчалив мъж вежливо я отведе в черен луксозен автомобил към Базата. Единствените думи на стъписаната Николета били: „Но моля ви, позволете поне да си взема якето и гримовете“.

*Николета: ''Моля ви, позволете поне да си взема гримовете и якето

На излизане от служебния вход на Народния театър „Иван Вазов”, Деян Донков също беше изненадан от едри, добре облечени мъже в черни костюми, които настойчиво го подканиха да влезе в луксозен автомобил и да поеме в непозната посока. Така той също бе буквално отвлечен към новата си роля.