Ники Михайлов е пребоядисал Поршето си, за да заличи следите от градушката, която удари София на 8 юли, пише "Всеки ден".

Колата на вратаря е пострадала сериозно от природното бедствие и въпреки застраховката на скъпото возило, която поемала щетите от силния дъжд, Михайлов е взел решение да удари една боя на автомобила.

Въпросното "Порше Панамера" Ники закупи през ноември 2013 г., като според актуалните цени то му е излязло около 200 хиляди. Първоначалният цвят на колата бе черен, а сега вратарят е избрал нетрадиционния син цвят за возилото си.

Той е оставил автомобила в столичен сервиз, където да я пребоядисат, а това удоволствие щяло да му излезе минимум 20 бона. По-голямата част от сумата обаче щяла да бъде поета от застрахователите и Малката перука ще се бръкне със съвсем малко пари.



"Ники е маниак на тема коли и иска те винаги да са в изрядно състояние. Кара ги редовно на прегледи и дава луди пари за поддръжка, не оставя да има и драскотина по тях. След като видя следите от градушката, веднага реши да я пребоядиса и хукна по автобояджии", разкриват приятели на плейбоя.

"Как може да избере такъв цвят за колата си, явно иска от километри да се познава, че е той. Леко бие на комплексарщина и фукане с материални възможности", коментират футболни фенове.

"Имал съм пари, дал съм ги. За мен важното е автомобилът да ми харесва на външен вид. И никога не бих си купил дизел, за да ми харчи по-малко гориво. Не жаля за нито един лев. Направил съм си кефа. Карал съм всички автомобили, които съм искал...", коментира покупките си Ники Михайлов.

Освен въпросното Порше синът на Боби има още 8 коли в автопарка си, сред които бяло Ламборгини, червено Ферари, три Мерцедеса - джип, лимузина и спортен модел, както и две Аудита.