На 19-ти септември вечерта Влади Ампов-Графа използва социалните мрежи, за да представи лично новия си видеоклип “Инстинкт”.

Песента е част от последния му албум “Моменти”, а “Инстинкт”е категоричният избор на феновете му за сингъл според проведената анкета в официалния Facebook профил на изпълнителя.

Още в първите минути след излизането на песента Графа написа:

“Идва време, в което човек се вглежда в себе си, вижда отражението си в огледалото и напълно искрено си прави равносметка... За мен “Инстинкт” описва моите моменти на търсене и намиране.

Освен част от новия ми албум, тя задължително ще бъде включена и в програмата за концерта ми на 6-ти април 2017 в Арена Армеец!

Отпечатъците от рая в любовта остават...”

С този анонс Графа споделя за личните си търсения и моменти, които са го вдъхновили да напише “Инстинкт”.
Клипът на песента е впечатляващ, изключително артистичен и въздействащ. Режисьор е младият талант Бойко Щонов (режисирал клиповете на Прея – “Всички наши места”, Белослава и Графа – “Сън”), който успява да улови безпогрешно емоциите, преплитащи се в “Инстинкт” – вътрешната борба, многото страни на човешката същност, инстинктът, който ни води и любовта, която ни кара да се чувстваме живи и да продължим напред.

В публикацията си във Facebook Графа пише и за големия си концерт на 6-ти април 2017 година в Арена Армеец. По-наблюдателните зрители на видеото ще забележат, че в него са използвани съвременни технологични решения – ефектно осветление и лазери, които са малка препратка към това, което ще видят зрителите на концерта на Графа в най-голямата зала в България.

Подготовката за шоуто тече – музикалните репетиции стартират след месец, проектът на сцената и мултимедиата е готов, а в момента се разработват детайлите по осветлението и лазeрното шоу. В организацията и реализацията на шоуто е включен екип от професионалисти, който благодарение на подкрепата на Кауфланд България може да си позволи да разработи уникален спектакъл на световно ниво.

Графа е изпълнител на едни от най-големите хитове от последните години, които на 6 април 2017 г. ще представи по неповторим начин в Арена Армеец.

През месеците октомври и ноември Графа продължава клубното си турне в страната, а в отделните градове ще бъдат организирани срещи с почитатели, на които топ изпълнителят ще отговаря лично на въпросите на феновете си и ще разказва подробности за предстоящото голямо събитие.