На 15 май (неделя) грандиозен 5-часов безплатен концерт разтърси Зимния дворец в Студентски град, който бе организиран от Студентският съвет при УНСС.

Събитието бе част от официалните чествания по повод 20-та годишнина от основаването на Съвета.

Над 2000 души се забавляваха с песните Б.Т.Р., Графа, Румънеца и Енчев, Лазар, X - R@Y и ансамбъла на Нешка Робева. Патрон на събитието бе проф. д-р Борислав Борисов, ректор на УНСС.

Лазар не пропусна да изпее за публиката парчето “Заместител”, което самият изпълнител представи и в последното издание на “Евровизия”.

Рапърите Румънеца и Енчев поздравиха Студентски съвет с 20-годишнината му, като представиха за пръв път най-новата си песен “Слънцето и Ти”, в която участват и Мариета и Насо.

*Снимка: Ивайло Пеев

В бекстейджа шоумените споделиха, че преди часове се връщат от снимки на клипа към тази песен и се чувстват страхотно, че имат възможността да я изпеят за пръв път пред студенти.

Думите не стигат, за да опишат невероятното музикално шоу, изнесено от Графа - любимец на студентите от УНСС и легендарната група Б.Т.Р. Те дадоха всичко от себе си, безкрайно щастливи, че имат възможността да свирят на тази сцена и пред толкова многобройна публика, изнасяйки изключително динамична и въздействаща програмата.

Като естествен завършек на вечерта всички си тръгнаха щастливи, с една прекрасна емоция в себе си и удовлетворение от шоуто, организирано от Студентския съвет.

*Снимка: Ивайло Пеев

Водеща на грандиозния концерт “20 години Студентски съвет при УНСС” беше топмоделът Гери Дончева, която се завърна в България буквално часове преди началото на събитието. Чаровната дама се прибра от САЩ, където работи по пробива си в местния шоубизнес и крои участие в киното.

Медийни партньори на събитието бяха TV 7, Sportal.bg, Blife.bg, Дарик радио, БГ радио, радио “Романтика”, сайтът за стажове Experience.bg, Woman.bg, Hotnews.bg, Men.bg.

Концертът се проведе с подкрепата на Megalan Network, Министерство на физическото възпитание и спорта, Централен кооперативен съюз, дискотеки PlayHouse и The Cotton club.

*Снимка: Ивайло Пеев