Един от най-успешните изпълнители и комозитори Владимир Ампов – Графа стартира годината с два свежи музикални проекта за новите изпълнители на Монте Мюзик.

Графа е автор на музиката на песента на Дивна “Мойта музика“, а само преди дни Михаела Филева и NickName записаха вокалите към дуетния им сингъл по музика, текст и аранжимент на Графа, който ще излезе в навечерието на 8-ми март.

През последните години Графа се утвърди, освен като автор на своите песни, част от които са „А дано, ама надали“, „Дим да ме няма“, „Causa Perduta” и като композитор на много български хитове, сред които „Опасно близки“ и „Приливи и отливи“ на Михаела Филева, съавтор е на актуалния сингъл на VenZy „Щом ти си до мен“ и на предишния „Под открито небе“, включва се с авторски части и в хитовете на Били Хлапето – „Когато ти трябвам“, „Както искаш“, „Слънчеви дни“ и в общото парче на Абсолютни животни и Михаела Филева „Дай знак пак“.



В момента Графа планира следващия си сингъл, като очакванията са песента да излезе късната пролет. В края на годината певецът ще представи концерт, който ще бъде филмиран.