Новото парче на Графа, заедно с Бобо и Печенката - "Дим да ме няма" се превърна в истински хит само за седмица.

Графа споделя, че мелодията на парчето се върти в главата му още от старта на неговото турне в началото на годината.

"Пробвах го пред публика и се хареса много, но сякаш нещо ми липсваше. Изглежда това нещо се оказа Бобо.Сега тази песен е голяма интернет мания", споделя той пред bbt

"Прекалено различна за мен е тази песен и цялата тази комбинация като стил е нещо наистина различно. Аз винаги се опитвам да смесвам различни жанрове в музката си, но тази песен  няма друг аналог на музикалната сцена у нас. Не искам да се хваля, но не знам да има и в световен мащаб" споделя Влади Ампов за парчето.

Изпълнителят съжалява, че не може като героя в песента да изключи телефона си, да бъде непукист и да се скрие от всички "Със сигурност не сме щрауси непукисти, аз не  мога да съм такъв.

Странни птици сме, но не и непукисти. За съжаление аз дори не мога да си изключа телефона и да забравя всичко. Дори когато през януари бях в Куба, имах сигурно 500 лв. сметка на телефона. Това е отвратително, ужасно. Хората стават роби на технологите. Това ни провокира да запишем песента и това е причината тя да се слуша и харесва толкова"

Графа си почива единствено в компанията на семейството си, за които се старае да намира време всеки ден. "Там е моето място. При двете ми деца и при съпругата ми Мария, това никой не може да ми го отнеме"