Верен на своя стил, Графа открива есенния сезон с нов сингъл с електро-поп звучене и вдъхновяващ текст.

“Моменти” е името на песента, за която още с първото слушане си казваме, че тя едновременно е модерна, но и по-различна от всичко, което звучи в ефира напоследък и ни се иска да я слушаме още веднъж и още веднъж.

За написването й Влади Ампов споделя: “Демото на музиката отлежава от известно време в главата и компютъра ми. Написах го и знаех, че текстът на тази песен, ще я направи жива и различна. Не бързах да го мисля, исках сам да дойде и това се случи през лятото, когато си дадох сметка, че животът ни се състои от моменти – хубави, вълнуващи, различни, запомнящи се. Живеем в динамично време, в големия град, заобиколени от много хора и едновременно с това затворени в дисплеите на мобилните ни устройства. С текста искам да накарам хората да ценят, да преживяват и помнят моментите в живота. “Моменти” е един “момент” от творчеството ми, който се случи много естествено, искрено и съм сигурен, че слушателите ще го усетят. Надявам се силния заряд, който песента носи да им даде енергия и усещане за добро.”

Музиката и аранжимента на песента са на Графа. След като написва първоначалната версия на текста, той кани Илия Григоров, с който през последните години често работят в екип, за да оформят финалните щрихи. Сингълът е мастериран в Щатите, а суровият материал за видеоклипа вече е заснет от екипа на режисьора Bashmotion с оператор Андрей Андреев. Премиерата му е до броени дни.