Докато двама се карат, третият печели. Точно това стана с надцакването за „България търси талант“ в Би Ти Ви.

Около шоуто като мухи на мед се лепяха знайни и незнайни продуценти. Най-голям апетит да го прави показа Слави Трифонов, сред кандидатите се спрягаха също Иван и Андрей с компанията им „Междинна станция“, а накрая най-неочаквано с продуцентски права се сдоби Графа, пише „Всеки ден“, цитира HotArena.net.

Новината падна като гръм от ясно небе и прекрати всички спорове около въпроса кой взима петия сезон на „България търси талант“. Както стана ясно по-рано, Слави Трифонов се размина с апетитната хапка, от която щеше да прибере добри пари. След дълго драпане за шоуто, той се уреди да прави четвъртия му сезон, но се издъни, раздавайки прекалено високи хонорари и така отряза пътя си към следващи подобни ангажименти. Би Ти Ви запази за себе си мястото на изпълнителен продуцент.

За сметка на това пък фирмата на Графа „Монте мюзик“, без да вдига много шум около себе си, стана музикален продуцент на шоуто.



Владимир Ампов не се слави като кой знае колко напорист и не се бута на всяка цена да прави риалитита, конкурси и всевъзможни телевизионни бълвочи. Въпреки това обаче е един от най-търсените, когато става въпрос за музикална програма. Той е бил музикален продуцент на „Х Фактор“, „Музикална академия“ и много от най-добрите концерти и спектакли, правени в България. Ето защо от Би Ти Ви го поканиха за петия сезон на „България търси талант“.

Като добър продуцент, Графа ще лансира в шоуто и една от своите изпълнителки. Това е любимата певица на всички тийнейджърки Михаела Филева, която влиза в него като част от журито. Изпълнителката е само на 24 години и ще бъде най-младата оценяваща, ангажирана в шоуто досега. Очаква се на сцената да излизат и други хитови музиканти от „Монте мюзик“ – Прея, ВенЗи, Дивна и др.

„Ако Слави Трифонов не беше раздул разходите миналия сезон, сега щеше да е и изпълнител, и музикален продуцент с любимия си „Ку-ку бенд“. Неговата грандомания му отряза входа за „България търси талант“. Жалко, че толкова години се напъваше да го вземе“, коментират в Би Ти Ви.