Влади Ампов – Графа представи най-новото си видео в ефира на bTV.

Клипът към песента "Невидим” е монтиран до късно снощи, за да може да се появи в целия си блясък в предаването "Тази сутрин”, пише btv.bg.

Режисьор на видеото е Мартин Макариев от Forward Pictures.

"Асоциативен е клипът, аз нарочно не исках да има някаква сюжетна история”, обясни Графа.

Музикантът увери, че мускулите, с които се перчи във видеото са истински и са си негови... Също толкова истински са и китарните умения на Графа, като китарата в "Невидим” е негово дело, но в записа на песента излиза изпод ръцете на Георги Янев.

"Невидим” е пилотният сингъл от новия албум на Графа, който трябва да излезе на музикалния пазар до края на годината. "Ще бъде доста модерен албум с много гост изпълнители и много интересни комбинации”, обеща Графа и допълни, че песента, която изпя с Орлин и Любо във "Великолепната шесторка”, също ще влезе в новия албум.

Графа отказа да разкрие кои са другите изпълнители, които му партнират в новите му песни, но сподели, че всички са много интересни и популярни имена, с които досега не е работил.

"В този албум, мога това да кажа, няма дует с Мария Илиева, но това не значи, че скоро няма да направим още едно парче заедно – трето”, каза Валди Ампов.

Вижте видеото: