До няколко дни изпълнителят ще представи своя най-нов видеоклип към сингъла „Вълк единак”.

В него участват музикатите Миро Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Краси Тодоров (клавишни), Александър Обретенов (бас китара), Венци Трифонов (кларинет, саксофон), Борислав Бояджиев – DJ Borche (барабани) и струнния оркестър на „Софийски солисти“.

Снимките са направени при температури от -15 градуса.

Заради смразяващия студ Графа дори загубил гласа си. На помощ се притекли трите момичета от LaTiDa, които също са част от концерта, като споделили своята вълшебна рецепта с мед и джинджифил.

Песента „Вълк единак“ е трак от албума „Моменти”, който излезе през 2016 г., събирайки на едно място хитовете „Drama Queen”, „Инстинкт”, "Моменти" и „На ръба на лудостта". БЛИЦ научи, че продуцентите от „Монте Мюзик“, вече подготвят издаването на втори тираж от албума, след като само за няколко месеца, първият беше тотално разпродаден.



Специални концертни версии на най-култовите песни на Графа ще звучат на живо от сцената в зала Арена Армеец. Участие в музикалното шоу ще вземат и няколко специални гост-изпълнители, чиито имена се пазят все още в тайна.

До големият концерт остава малко повече от месец. Очевидно интересът към продукцията е много голям след като наскоро бяха пуснати допълнителни билети за сектора със седящите места в Арена Армеец. Цените в различните категории са от 20 до 50 лв., а ценните пропуски са налични в мрежата на Eventim.

Снимки: БЛИЦ