Графа и съпругата му присъстваха на едно от най-бляскавите събития в света на киното - фестивала в Кан. Още при пристигането си на летището в Ница Графа и Мария бяха посрещнати с лимузина и отведени в един от най-луксозните хотели Кан, а в коридорите му се разминали със Салма Хайек и Тилда Суинтън.

Част от преживяването е бил избора на тоалет за Мария. Екип от стилисти, гримьори и фризьори са се погрижили за визията й във вечерта на дългоочакваната премиера на филма “Франки” на Айра Сакс. В главната роля е Изабел Юпер, единствената носителка на две награди за „Най-добра актриса“ от Кан, участват още Мариса Томей, Брендън Глисън, Джереми Рение. В тази приятна компания, още куп филмови звезди и критици Ампови са споделили прожекцията на представителя на независимото американско кино във фестивалната програма.

По време на целия си престой в Кан Графа и Мария споделяха впечатленията си с последователите си в социалните мрежи. "С Мария създаваме нови красиви спомени. ”, “Кан е страхотен град, а разходката ни по известния булевард "Кроазет е незабравимо преживяване" и “ Никога не съм мислел как ще се чувствам на прожекция от Кинофестивала в Кан. Най-хубавото е, че споделям момента с най-красивата дама на церемонията в моите очи е незабравимо преживяване.", пише Графа в Инстаграм.