Графа е на път да оправдае прозвището си, поне откъм финансово състояние.

Колегите на сладникавия изпълнител издават, че през 2012 г. той официално се е причислил към графата на родните милионери.

Изводът идва заради класация за най-популярна песен на годината, според която това е хита на Графа „Дим да ме няма”, с участието на Бобо и Печенката.

Въпросът обаче е там, че Ампов – младши се води не само изпълнител и автор, ами и продуцент на парчето, което значи, че всяка стотинка печалба от него е отишла право в джоба на певеца.

Имайки в предвид и другите хитове в кариерата му, Влади сто процента е успял да натрупа приходи около милион лева в банковата си сметка, твърди вестник 'Всеки ден", пише hotarena.net.

Графа бе рекламно лице на цели 3 кампании, а най-много пари е смъкнал от кампания на газирана напитка. Певецът се е скъсал от участия по заведения, като например през месеците юли и август е имал общо 43 изяви по заведения. При среден хонорар от 4000 лева, всеки сам може да изчисли сумата, която е получил.

Въпреки че е баровец обаче, Графа нарочно демонстрира скромен начин на живот, без да живее в тузарски дом и да кара лъскаво возило. Други пък твърдят, че кесията с парите се контролира от жена му Мария, която била доста стисната и не давала на певеца да харчи имането си за глупости.