Над 40 души масовка симулират безредици във видеото към новия сингъл на Графа „Вълк единак”.

Режисьорът Люси Иларионов ги събира в басейна за скокове на „Червено знаме”, който отдавна е изоставен, инфраструктурата е порутена и засилва апокалиптичната визия на сблъсъците между тълпата и полицаите.

В съседния по-малък басейн са заснети кадрите с Влади Ампов и бенда, който ще го подкрепи на концерта му в „Арена Армеец” на 6 април - Борислав Бояджиев-Борче (барабани), Краси Тодоров (Jeremy?, пиано), Александър Обретенов (D2, бас), Венци Трифонов (арменски дудук, саксофон), Васил Крумов (китари) и Мирослав Иванов (китари). За епичното звученето на песента допринасят и симфониците от "Софийски солисти".

„Парчето е най-социалното в албума „Моменти”. Посланието е фокусирано върху отчуждението между хората вследствие на виртуалното общуване. Благодарение на интернет пропагандата се разпространява супербързо и хората много лесно се хващат на лъжи. За пръв път работя с Люси и съм страшно доволен”, сподели за „Монитор” Графа. По време на нощните снимки той изгубил гласа си заради студа.

Видеото към „Вълк единак” ще бъде качено в канала на „Moнте мюзик” в YouTube днес в 10 ч.

Между интензивните репетиции за „Арена Армеец” хитмейкърът намира време за кондиционални и вокални тренировки. Три пъти седмично спортува с личен треньор, който набляга на упражненията със собствена тяга.

„Правя това от половин година и се изненадах на какво е способно тялото ми, и то без помощта на щанги. Научих се например да правя няколко вида лицеви опори, за които не съм и подозирал, че съществуват като техника на изпълнение”, обясни Влади. В рамките на шоуто ще прозвучат повечето песни от „Моменти”, сред които едноименният хит, Drama Queen, “Домино” и „Инстинкт”. На 6 април ще бъде и премиерата на две парчета, които Влади никога не е пял на живо досега - „Километри” и „Може би аз, може би ти”.

Като творец, които е изкарал по-голямата част от съзнателния си живот на сцена той има притеснителен брой златни хитове за възрастта си. Сред тях са „Невидим” и баладата, след чиято сила ще имаме нужда от резервна риза, понеже ще скъсаме една от удоволствие - „Ако има рай”.

"Ще има много изненади в аранжиментите на песните, но идеята е да не звучи претенциозно, а близко до хората, за да могат да усетят музиката ми на 100%", казва той. В сетлиста ще влязат и композиции, които Влади е изпълнявал изключително рядко през годините. Билетите за събитието вече са на привършване.