Графа вдигна на крака многобройната публика в Античния театър в Пловдив, по време на първия концерт от националното си турне.

Три хиляди фенове пяха заедно с изпълнителя песните “Инстинкт”, „Моменти”, „Чуваш ли ме”, „Ако има Рай”, „Drama Queen” и много други.

Часове преди концерта всички билети бяха напълно разпродадени, а точно в 20:00 ч. почитателите на Графа побързаха да заемат своите места, за да чуят изпълненията на двамата участници от телевизионния формат „Гласът на България”.

Полуфиналистката Яна Сабанова и Мишо Мишев, който отпадна от предаването, но спечели симпатията и уважението на Графа, приеха отговорната задача да подгреят настоението в публиката.

В разгара на събитието феновете посрещнаха на сцената Поли Генова, която заедно с Влади Ампов изпълни красивия дует „Слухове”.

Още един специален гост на събитието беше Лидия Ганева, която представи България в детската Евровизия миналата година с песента „Вълшебен ден”, написана от Графа.

Динамичните концертни аранжименти на песните, големият LED екран и синхронизираните визуализации, прожектирани по време на двучасовото шоу, подариха на публиката едно емоционално музикално пътешествие, подсилено от магичната атмосфера на Античния театър.

Следващите дати от турнето са отново под открито небе. На 13 юни Графа и музикантите Миро Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Краси Тодоров (клавишни), Александър Обретенов (бас китара), Венци Трифонов (кларинет, саксофон), Борислав Бояджиев – DJ Borche (барабани) и вокалното трио LaTiDa ще гостуват в Летен театър Бургас, а на 14 юни Графа и групата ще зарадват своите фенове в Летен театър Варна.

Билети за следващите дати от музикалното турне на Графа могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и в бензиностанции OMV.