„Изпълнението му беше брилянтно! Това е най-хубавото изпълнение на „Ако има рай“, което съм чувал от друг изпълнител“, сподели самият Графа за сполучливата интерпретация, която Траян направи на неговата песен на концерта на X Factor във вторник.

Тогава финалистът на Мария Илиева не просто изпълни чудесно един от най-големите хитове на Графа, но вложи в него и частица от себе си – неговите дума в рап интерпретацията на песента всъщност изразяваха любовно разочарование, което е преживял.

Журито също бе единодушно в положителните си оценки – „Всеки път си като за последно. Всеки път си на 100 % - така се прави”, обобщи Любо, а Мария в свой стил добави: „Ако има рай – аз искам да чувам твоя глас там”.



Тази вечер Траян ще има възможността лично да благодари на Графа за хубавите думи, защото именно той ще бъде специалният гост на сцената на X Factor. Графа ще изненада със специално акустично изпълнение на последното му парче „Домино“ в комбинация със супер хита „Никой“, включени в предстоящия му концерт на 25-ти ноември. Преди това обаче участниците ще поставят началото на вечерта с едно от вечните български парчета – „Две следи“. След като откриха грандиозния концерт на ФОНДАЦИЯТА и се срещнаха със самия Кирил Маричков, тази вечер талантите ще трябва да докажат, че с право са заслужили тази чест и ще се „превърнат” в Щурците.

Тази вечер обаче още един от десетте финалисти ще трябва да се раздели с голямата сцена.