Преди няколко дни певицата на Слави Трифонов Цветелина Грахич се похвали с диетата, благодарение на която успяла да свали цели 10 кила за 3 седмици.

Оказва се обаче, че рекламираният от нея хранителен режим е повече от опасен, пише в."Всеки ден" Според него трябва да се яде на всеки 4 часа, като няма строго определено количество храна, което трябва да се приема.

Важното било да се хапва често и по колкото ти душа иска. „Така yceщaш, чe имaш нyждa oт вce пo-мaлĸo. Ho зaпoмнeтe - дopи дa нe cтe глaдни, тpябвa дa ядeтe пpeз 4 чaca - в тoвa e идeятa нa диeтaтa и oтcлaбвaнeтo", обяснява „компетентно" певицата Гpaxич.



Тази диета ce пpaви 24 дни, ĸaтo във вceĸи eдин oт тяx ce набива тoчнo oпpeдeлeнa xpaнa - например спагети със сирене, картофи, салати, кебапчета, дори торта! Според водещи диетолози обаче режимът е пълна измишльотина и може да доведе до сериозни последствия за здравето.

„Не само че не се отслабва, т. нар. диета крие рискове и не е здравословна. Стомахът, по-точно неговата мускулатура, започва да се отпуска и не разбираш кога си преял. В един момент обаче, когато храната стане наистина много, може да ти се догади, да започнеш да повръщаш и дори да развиеш булимия", категорични са лекарите.



Истината е, че Грахич наистина е заслабнала, но не от този режим. Тя свалила излишните кила покрай изтощителните репетиции за мегаконцерта на Слави Трифонов от преди няколко седмици. Дни наред не слагала нищо в устата, напрежението също й е помогнало да се втали. Цветелина обаче не признавала, че е отслабнала от глад, ами решила да си измисли някаква диета по примера на бизнес дамата Ваня Червенкова. Нейният хранителен режим набра страшна популярност, а телевизиите се надпреварваха да я интервюират.

Покрай отслабването си Грахич може и да не се докопа до слава, но със сигурност постигна едно нещо - възголемите й гърди изпъкнаха още повече. Циците са й толкова напомпани със силикон, че сякаш всеки момент може да се спукат, коментират в светските среди.