За разлика от маса известни люде, които вчера цял ден се упражняваха по въпроса какво е бъдещето на Слави Трифонов, бившата му вокалистка Цветелина Грахич не продума нито дума по въпроса и реши да заложи на сигурно. Само че на нова песен или летен клип, а на голото с тяло. Певицата се пусна както майка я е родила от банята, но реши да цензурира задните си части, като остави всичко останало на показ, включително и татуировките.

Междувременно истинска война се разгоря в социалните мрежи „за“ и „против“ Слави Трифонов. Къци Вапцаров, който гостува в шоуто преди броени дни, за д се алва, че не е избран за шеф на БНТ, написа „Слави ще ви оправи“ в профила си в социалната мрежа. Коментарът му предизвика доста харесвания. Почитателите на Къци също изказаха мнения за слизането на Трифонов от ефир. Аааа, той вече ги оправи - близо 20 години им промива мозъците с чалга и вицове”, “За по малко от 800 дни“, „Къци, айде да направим и ние една партия "Риск печели, риск губи", „Чакам да стане министър на културата..., че да си събера куфарите“, „Много на сериозно се взе тоя човек, много! Болестно състояние“, коментират феновете.

Певецът Стефан Вълдобрев пък обяви, че нито веднъж не е сядал на диванчето на Трифонов. Той написа: "За въпросните 19 години и 4176 предавания не взех участие нито веднъж, реших да не ставам съучастник". Най-емоционална бе Нери Терзиева: Обичам те, Слави Трифонов! Обичам те, когато караш бързо към Пловдив, защото едно глухо дете ти е написало, че собствениците на модно заведение гонят нечуващи деца, тъй като жестовият език е по-бавен, кафето им се пие по-протяжно и това спира оборота на сайбията. Когато в тумба с всички глухи младежи обикаляш шумните кафенета, където пиете бааавно по една вода, защото сте заети - учиш езика на хората, обречени на тишина.

Обичам те, когато плачеш, защото две от майките на бедни деца, които издържаш, са се скарали за 50 лева. Обичам те, когато заедно с екипа си почистваш скъпия мокет на резиденция "Бояна" от спуканите балони след абитуриентски бал за сираци, на който сте свирили и пяли без стотинка цяла нощ. Обичам те, че никога не се похвали с тези хиляди добрини.И прости, че разказвам за една мъничка част от тях. За мен е чест да те обичам, Слави Трифонов. И много, много искам да си здрав и щастлив“.