Цветелина Грахич тотално се е занемарила и не прилича на себе си. Но така е - човек и добре да живее, понякога се случва да работи за кофти шеф като Слави Трифонов.

Крехката босненка, пренесла се в Сливен заради гражданската война, била на ръба на нервна криза. Постоянно. Във всяка служба понякога има гадни моменти, но за Грахич те били ежедневие, пише ''България Днес''.

От стреса в "Шоуто на Слави" беквокалистката е напълняла ударно, особено в горната част на торса - бицепсите й вече са като на културист, спрял да тренира. А прическата на певицата е още по-брутална. Избръсната до кожа отляво, отдясно и отзад, единствено отгоре тя е оставила кичур коса. Ако и него обръсне, ще заприлича тотално на колегата си от "Ку-ку бенд" Гъмзата.

Тя и той бяха в пловдивско лъскаво заведение през уикенда, където имаха общо чалга участие. Грахич освен масивна фигура и объркана фризура показа и нови татуировки по ръцете, които допълнително развалят стария й имидж на благовъзпитано момиче.

Феновете, или по-точно фенките, обръщаха доста повече внимание на гологлавия музикант. Препасан с тиранти, Гъмзата надуваше тромпета като за последно. Превъзбудени негови почитателки затърчаха към бара, поръчаха шотове и му занесоха една от малките чашки - принудиха го да пие с тях. Първоначално той попротестира, но после омекна и заобръща шотовете.

"Доста е отслабнал", затюхка се изрусена пловдивчанка в къса пола онази вечер. И наистина - Гъмзата се е стопил. Може би той е на 90-дневна диета и се надява Грахич да последва примера му, шегуват се зевзеци.