28-годишната Цветелина Грахич е заприличала на своята колежка Алисия. Младото момиче е прекалило с корекциите по лицето и тялото си и се е превърнала в клонинг на вакарелката. В последното парче на босненката „Не се отказват“ си личат множеството подобрения на Грахич и дори за феновете й е трудно да я различат.



В песента Цветелина пее заедно Денис Теофиков и Малката, а приликата й с Алисия е шокираща. Бившата беквокалистка на Слави се е превърнала в истинско чучело заради множество си операци. Още преди няколко години босненката наблъска в джуките си толкова количество филъри, че дори Мара Отварачката ѝ завидя. Грахич също така се подложи на пластична операция за уголемяване на бюста и коригира лицето си. През следващите години, благодарение на пластичната хирургия, физиономията на гласовитата босненка толкова се видоизмени, че се налага през половин година да си сменя личната карта. Цвети боядисва косата си във всякакви цветове и украси тялото си с множество татуировки.

От няколко месеца Грахич вече е част от „Пайнер”. Цветелина се надява най-после да й потръгне в кариерата и да случи на хит, писа Уикенд.