Британският музикант от легендарните Pink Floyd Роджър Уотърс ще представи в София.

Шоуто ще бъде на 30 август 2013 на националния стадион "Васил Левски".

За да станете свидетел на най-мащабното шоу правено някога, ви предлага да се възползвате от възможността да закупите чрез билети със специална отстъпка  от 5% от стандартната цена:

Standing 1 [Front of Stage] - 133,00 лв.
Standing 2 - 95,00 лв.
Standing 3 - 61,75 лв.

Музикални, критици и милиони фенове определят The Wall като най-доброто, най-мащабното и най-грандиозно шоу, което са виждали.

Роджър Уотърс е един от основателите на британската група Pink Floyd. През 1979 той създава един от най-популярните и обичани албуми за всички времена - The Wall. Автобиографичната рок опера, която той ще представи в България, е базирана на преживяванията на самия Уотърс. Спектакълът The Wall е изпълнен с аудио и визуални ефекти, включващи падането на Берлинската стена, прелитащи самолети, съживяване на учителя марионетка Пинк и много други.

Ангажиран с различни благотворителни каузи, Роджър Уотърс отделя специално внимание в шоуто си на децата. Може би най-емоционалната част от спектакъла са кадрите на радостни деца, които са изненадани от завръщането у дома на техните бащи, сражавали се в Ирак и Афганистан. Бащата на Уотърс загива по време на Втората световна война. Този факт остава отпечатък върху музикалната легенда.

Във всяка страна, в която представя THE WALL, Роджър Уотърс кани 15 деца на сцената, които изпълняват с него класиката “Another Brick in the Wall”. Това ще се случи и у нас на концерта в София. Вече се подбират децата, които ще имат уникалната възможност да пеят и танцуват редом до рок легендата.