Както HotArena първа ви съобщи, на 14 октомври се състоя грандиозното откриване на магазина на DIESEL, чийто собственик, лице и представител за България вече е Ники Михайлов.

Изискано парти в чест на новото бизнес начинание на вратаря посрещна в бутика, позициониран на първия етаж на столичния мол „Serdika”, Мария Петрова - съпругата на Боби Михайлов, която беше придружавана от момичетата от ансамбъла ни по художествена гимнастика, Михаела Филева и VenZy, моделката Юлия Кулиш, режисьорът Люси Иларионов и приятелката му – певицата Ани Хоанг, топ гримьорът Кирил Чалъков, стилистът Стоян Апостолов-Стоянски, Ива Атанасова и Денис Касъмов.

Водещи на събитието, както ви уведомихме още предния път, бяха Радост Драганова и Насо.

Диляна Попова, Венета Харизанова, Биляна Йотовска, Дидо от Д2, Александър Сано и моделът Добри Добрев пък представиха новата колекция на световноизвестния бранд DIESEL, която в момента е налична в магазина.



Дамите определено обраха погледите със стилния си вид и смазващо перфектна визия. Диляна Попова, чиито син вече е на 2 годинки, изглеждаше сякаш никога не е раждала, а Венета Харизанова и Биляна Йотовска бяха като истински секси ангели.

Дидо от Д2 пък бе дявола на DIESEL. Вокалистът бе закачен на въже върху мотор и сякаш летеше с 300 км в час. Атмосферата на цялото събитие бе съобразена с бранда – в бунтарски спортно елегантен стил, каквато е и визията на собственика на магазина Ники Михайлов.

През цялото време на специално монтираната видео стена пък се прожектираха снимки на модели, облечени в дрехите на DIESEL.