Момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика, които се сбогуваха с почитателите си на бляскаво шоу в зала "Арена Армеец", обмислят възможността да правят още един спектакъл, пише Dnes.bg.

Това разкри президентът на федерацията Илиана Раева. На пресконференцията след бенефиса тя призна, че Християна Тодорова и Ренета Камберова са предложили грациите да направят още едно представление за всички, които не са успели да си закупят билети. Обсъжданата дата е 5 декември.

"Благодаря ви, приятели! Благодаря на моето семейство- на Наско, на Славея, на Вили, благодаря на министъра на спорта Красен Кралев. Ако през всичкото това време нямах подкрепата и вярата на всички момичета, на моята голяма гордост - треньорът Ина Ананиева, нямаше да успеем. Благодаря за цялата огромна любов, която ни дадохте! Именно тя ни крепеше и заради нея печелехме", каза още Илиана Раева.



"Един отбор си отива, но имаме нови момичета, нека вярваме в тях. А знаете, че нашите момичета са най-силните и най-красивите", добави Раева.

Снимка: Bulphoto.com