Неволна грешка с объркани резервации в заведение събрала миската Антония Петрова с новия й съпруг Ивайло Батинков. Двамата седели на една маса заради дублирани места и още тогава се влюбили един в друг. „Той има прекрасни сини очи, още когато го погледнах за първи път, разбрах, че това е моят мъж. Беше любов от пръв поглед”, обясни Петрова пред Гала и призова зрителите да вярват в чудеса.

Тя заяви, че съпругът й истински мъжкар, който всичко е постигнал сама. Бил заклет ерген и никога не е бил женен или баща, уточни миската по повод писанията, че Батинков има съпруга. Той й предложил брак още на първия месец, а тя с радост приела. Тогава запознали родителите си и семейната сбирка естествено прераснала в годеж. Халката на двамата е от бяло и розово злато с диаманти и е по дизайн на влюбените.

Те дори обмисляли да поканят хостесата, която объркала резервацията и ги събрала на сватбата си в Гърция, но все пак предпочели да са само сред приятели. Някой от близките на младоженеца до последно не вярвали, че той ще се ожени заради имиджа му на заклет ерген, но той казал заветното „да” в Порто Елеа, където обича да се гмурка.