Сензационна версия за отказа на Григор Димитров да играе за България срещу Унгария в мача за купа „Дейвис” се разпространява из тенис-средите.

Според мълвата причината се крие в съблазнително предложение за секс не от коя да е, а от американската звезда Никол Шерцингер. Двамата с Гришо имали забежка от известно време, а поредната им среща била именно в навечерието на двубоя.

„Нямат постоянна връзка, но се пецкат неангажиращо от време на време”, съобщил пред „Уикенд” източник от обкръжението на хасковлията. Именно 37-годишната американска мъжемелачка се сочи като една от причините Мария Шарапова да бие шута на Гришо, пише hotarena.net.

Ревнивата рускиня научила за изневерите му с прочутата певица от „Пусикет долс” и сложила край на връзката. Според мълвата, прелюбодейците се срещнали някъде по американското крайбрежие, най-вероятно в Малибу. Там Шерцингер бе засечена от папараци да се припича на плажа в началото на миналата седмица, но без мъжка компания. В това време Григор я чакал в апартамент за тайни срещи в луксозен, но известен с дискретността си хотел. Привечер дошло време за цуни-гуни.



„Двамата имат връзка поне от година насам, че и повече. Само, че я крият старателно, тъй като най-често Шерцингер си има официален любовник. Въпрос само на време е обаче папараците да ги изловят някъде”, коментират запознати с тайния живот на Григор Димитров.

Именно уговорката с Шерцингер била причината тенисистът да откаже участие в мача срещу унгарците в София. Без него паднахме с 2:3, а след загубата капитанът Тодор Енев изплака, че Григор не дал конкретни обяснения защо няма да играе. В официалното му съобщение били посочени „спортно-технически причини”, но по-вероятно е да става въпрос за високо сексуално майсторство с креватната лъвица.



Никол Шерцингер е известна с това, че си пада по секс със спортисти и звезди. Допреди време апетитната брюнетка имаше връзка с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън. Докато бяха заедно, палавата Никол му сложи рога, като мина през чаршафите на ред поп изпълнители начело с Енрике Иглесиас.

След като Хамилтън я разкара окончателно, американката отиде на секс-тур до гръцкия остров Миконос. Там забърса младият футболист на „Олимпиакос” Пайтим Касими. „Обича агнешко, затова се е хванала и с Григор”, гласят още предположенията.

В тенис средите се чудят защо хасковлията, не си намери някое младо момиче а ходи да опрашва доста по-възрастни от него какички. Първо Гришо клатеше огромния и мощен задник на 9 години по-голямата от него Серина Уилямс. След това се хвана с Мария Шарапова, с която имат 4 години разлика в полза на рускинята. Никол Шерцингер обаче е с цели 13 лета по-голяма от българина.